Начало » Хоби земеделие
Цветарство
Виж
Слънчевото цвете калифорнийски мак (Ешолция)

Красоти в градината

Слънчевото цвете калифорнийски мак (Ешолция)

Ешолцията, или калифорнийският мак, е непретенциозно цвете, което обича много слънце, пропусклива песъчлива и суха почва. Наричат я „дъщерята на вятъра“, защото цветовете... Прочети повече »

Размножаване на лилиумите през есента

Размножаване на лилиумите през есента

Лилиумите отстъпват малко по популярност на розите. Изображенията им могат да се видят в много древни ръкописи и антични стенописи. Днес в света са известни над 6000 – от най-непретенциозните... Прочети повече »

Как да използваме тагетисите през есента

Как да използваме тагетисите през есента

Есента все по-настойчиво декларира правата си, което означава, че много скоро ще трябва да се разделим с тагетисите. Те цяло лято радваха не само опращващите насекоми с пъстрите... Прочети повече »

Рецепти от село
Виж
Задушени хапки по манастирски

Задушени хапки по манастирски

Нарязваме месото на порции, посоляваме и го пържим няколко минути под похлупак в сгорещената мазнина. Прибавяме ситно нарязания лук и продължаваме да пържим. След още четвърт част... Прочети повече »

Млин от кълцано месо

Млин от кълцано месо

Накълцваме месото със сатър и го омесваме със ситно нарязаните гъби, лук, чесън и магданоз, натрошения дафинов лист, кимиона, черния пипер, белтъците от яйцата, ракията и сол на... Прочети повече »

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките.... Прочети повече »

Малката градина
Виж
Тайни на покълването на семената

Тайни на покълването на семената

Основна грижа на селскостопанските производители през пролетта е дали семената ще покълнат и разсадът ще се появи навреме. Сложните и многолики процеси, протичащи при покълване на... Прочети повече »

Потребност на зеленчуковите култури от хранителни елементи

Потребност на зеленчуковите култури от хранителни елементи

Потребността на зеленчуковите растения от отделни хранителни вещества се променя значително през вегетационния период. По време на покълването се консумират резервните вещества на... Прочети повече »

Не позволявайте на молците да унищожат картофите – те вредят и в хранилищата

Не позволявайте на молците да унищожат картофите – те вредят и в хранилищата

Картофеният молец е топлолюбиво насекомо, хранещо се с представители на сем. Картофови и е основен вредител по картофите. Среща се често при домати, патладжан,... Прочети повече »

Смях
Виж
Учителка пита Иванчо:
- В какво глаголно време е глаголът „ще кротувам"?
- В бъдеще невъзможно, госпожо! - отговорил Иванчо.
Видове напивания през декември и януари:
1. Тип „Пепеляшка” – да се прибереш в къщи само с една обувка.
2. Тип „Снежанка” – да се събудиш в едно легло със седем мъже.
4. Тип „Спяща красавица” – сто години нищичко не помниш!
5. Тип „Колумб” – не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата!
На въпроса на детенце:
- Дядо Коледа, а ти истински ли си?
Дядо Коледа показа сертификат за завършен курс,справка от НАП, лиценз от министерството на културата, разрешително от столична община и шофьорска книжка, удостоверение от ДАНС, че не пере пари, документ, че е оператор на лични данни, че е регистриран земеделски животновъд заради елените, винетка, гражданска отговорност, автокаско, синя и зелена зона за паркиране, платен данък на шейната, здравни и социални осигуровки... а бе, с две думи - доказва човекът...
Обяви
Виж
ВРЕМЕТО
Виж
Анкети
Виж
Фирмите в бранша (каталог)
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София  |  Трактори Кубота  |  Книжарница  |  АГРОВЕСТНИК  |  
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам