Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.01.2021 г.

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките. В тавичка разтопяваме маслото и разстиламе омесената кайма. Печем около 30 минути. Когато ястието е почти готово, нареждаме отгоре кръгчета топено сирене. Запичаме докато хване коричка.

Продукти: 1 кг кайма, 6 яйца, 2 връзки магданоз, 500 г сварени гъби, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 филия хляб, 70 г масло, топено сирене, кимион, черен пипер, сол.

Деликатес с кайма
7605

Последни материали
Виж
Трудова заетост
Откриват 200 нови щатни бройки за борба с градушките
Фонд „Земеделие”
Подписани са договори за стартиращи фирми на 83 млади фермери
От 1 март стартира прием по мярка „Кризисно съхранение на вино“
Решения на Министерския съвет
Още 9 милиона лева за три от общините в България
Новите правила за 2021 г.
По подмерките 4.1 и 4.2 ще участват фирми с над 3-годишна история, като съфинансирането се вдига от 35 до 85 процента
Предложенията на Corteva Agriscience ™ за хибриди слънчоглед с марката Pioneer през 2021 година
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам