Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.12.2020 г.

Език със зеленчуци

Език със зеленчуци

Сваряваме езика с ароматните подправки и лука. Изваждаме го от бульона, заливаме със студена вода и обелваме. Отделно сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на кубчета или ивички. Размесваме продуктите, посоляваме, заливаме с лимонов сок и олио. Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Объркваме всичко добре.

Продукти: 500 г език, 300 г картофи, 100 г моркови, 150 г кисели краставички, 4 яйца, 100 мл олио, 2 лимона, магданоз, черен пипер, сол.

Език със зеленчуци
12188

Последни материали
Виж
Трудова заетост
Откриват 200 нови щатни бройки за борба с градушките
Фонд „Земеделие”
Подписани са договори за стартиращи фирми на 83 млади фермери
От 1 март стартира прием по мярка „Кризисно съхранение на вино“
Решения на Министерския съвет
Още 9 милиона лева за три от общините в България
Новите правила за 2021 г.
По подмерките 4.1 и 4.2 ще участват фирми с над 3-годишна история, като съфинансирането се вдига от 35 до 85 процента
Предложенията на Corteva Agriscience ™ за хибриди слънчоглед с марката Pioneer през 2021 година
Свързани материали
Виж
Според БАБХ няма опасност за домашните животни благодарение на редовната ваксинация
Открити са още 8 случая на син език у диви преживни животни
БАБХ и ИАГ засилват надзора върху дивите преживни животни
Откриха син език в 2 сърни в Сливенско
Целта е пресичане на разпространението на заболяването
Осигурени са над 2,6 млн. лв. за ваксини против син език
Над 140 нови огнища на син език във Франция само за 2 седмици
Важно за животновъдите
Започна ваксинацията срещу син език по животните, за неизпълнение – глоба до 10 хиляди лева
Състояние
Синият език достигна Хърватска и Черна гора
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам