Няма Европа няма гявол пред нашата сасипия от нашите "Умни Глави" кадето и даги избираме и данеги , то е все тая , едно време имахме Селско стопанство -сасипахаго , имахме безплатно здравеопазване сасипахаго Обучение сащо друг е вапроса какво ми е било здравеопазването и другите неща , да за Животновадството или земеделието даи на Хората които искат да се занимават сас мего условия . едно време Дедоми е имал 35 декара на едно място било е един малак блок сега преди 12г. са го варнало на 8-ем различни места , всички са вав далаверата само тези които трябва да бадат вав списаците ги няма та не 3 милиона и 300 да дадат пак щеги одкраднат ,Гарците какво те данеби всичко да им е наред ?? и те са Краднали ама е имало за доста Фермери сащо здрава лапачка гледа 20-30 декара етоти Комбаин и трактор , гледа 500 Овце здрава субсидия и за тези които гледат Крави и вобще и то така са раздавали че да не остане защото ако остане ги вращат и искат още , но има разлика при Грака млякото е 1 Евро и получава Субсидии за които ние можем да мечтаем !::: Преди 2 месеца един познат ми Вика защо не си направиш Хермата 1-ва категория да се преборя и да я регистрирам казах му да 1-ва ок още тази година ще обмисля но защо да регистрирам всички животни ?? Той ми вика е как защо на Крава щети дадат по 100-200 лв 15 Крави по 200 лв ехе е-е-е 3 000 лв от нищото и Млечна Квота

:) и му казах гледаи сега 15 Крави по 3 500 литра примерно 52 500 литра мляко но щеми го копуват по 60-65 ст. да решем по 0.65 е = на 34 125 лв на тези пари ако ми треснат данак 20% са ми 6 800 лв а сас тези останалите 25 000 щеси взема Фораж само и тогава той ми вика ей верноли са такива кожодери тея , много е трудно да обясниш на подобни хора за какво става дума особевно когато ходят и си копуват Кисело мляко от Калфланд по 9 стотинки и му дадеш Домашно квасено мляко да опита и след два дни ми звани и ми казва можеш ли дами носиш на ден по един буркан защото малката ( има дащеричка на 3г.) бутала другото мляко и викала искам от онова другото , небих повярвал ако небешеми го казал и Брат ми защото те са Колеги и са от деца заедно , ето заради такива моменти си заслужава това което Правим , дори и Бабите от квартала си взимат Краве мляко от мен давам им го на тях по 1лв и си Квасят ми викат на ден си хапвам по 3-4 лажички да имам и предпочитам дами вкисне защото несам го изяла отколкото да знам че е сваршило и няма повече

Желая Ви Успех на всички тук за два дни Ви напалних форума сас писане но искам да има и малко оптимисти стига сас този Песимизам , а това ,че те крадат докатоси малчим ще е така и нямаме право да се оплакваме тук ще дам Гарците за Пример :