Регистрация    Влез    Форум    Потребители   Търсене    Въпроси/Отговори

Начало форум » Агробизнес » Eвропейски програми

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: И Европа май е у далаверата
 Мнение Публикувано на: 08 Яну 2010, 20:35 
Аватар

Дава ни Европа една торба пари да правим промоция из Европата на млечни продукти :shock: Ква промоция като такива няма освен тия от палмово масло ;) Пак парата ще отиде у свирката ама е над 3 000 000 еврозагубени за нормалните хора :evil:

Върнете се в началото 
 Профил Изпрати лично съобщение  

Заглавие: Re: И Европа май е у далаверата
 Мнение Публикувано на: 01 Юни 2010, 18:40 

Няма Европа няма гявол пред нашата сасипия от нашите "Умни Глави" кадето и даги избираме и данеги , то е все тая , едно време имахме Селско стопанство -сасипахаго , имахме безплатно здравеопазване сасипахаго Обучение сащо друг е вапроса какво ми е било здравеопазването и другите неща , да за Животновадството или земеделието даи на Хората които искат да се занимават сас мего условия . едно време Дедоми е имал 35 декара на едно място било е един малак блок сега преди 12г. са го варнало на 8-ем различни места , всички са вав далаверата само тези които трябва да бадат вав списаците ги няма та не 3 милиона и 300 да дадат пак щеги одкраднат ,Гарците какво те данеби всичко да им е наред ?? и те са Краднали ама е имало за доста Фермери сащо здрава лапачка гледа 20-30 декара етоти Комбаин и трактор , гледа 500 Овце здрава субсидия и за тези които гледат Крави и вобще и то така са раздавали че да не остане защото ако остане ги вращат и искат още , но има разлика при Грака млякото е 1 Евро и получава Субсидии за които ние можем да мечтаем !::: Преди 2 месеца един познат ми Вика защо не си направиш Хермата 1-ва категория да се преборя и да я регистрирам казах му да 1-ва ок още тази година ще обмисля но защо да регистрирам всички животни ?? Той ми вика е как защо на Крава щети дадат по 100-200 лв 15 Крави по 200 лв ехе е-е-е 3 000 лв от нищото и Млечна Квота :):) и му казах гледаи сега 15 Крави по 3 500 литра примерно 52 500 литра мляко но щеми го копуват по 60-65 ст. да решем по 0.65 е = на 34 125 лв на тези пари ако ми треснат данак 20% са ми 6 800 лв а сас тези останалите 25 000 щеси взема Фораж само и тогава той ми вика ей верноли са такива кожодери тея , много е трудно да обясниш на подобни хора за какво става дума особевно когато ходят и си копуват Кисело мляко от Калфланд по 9 стотинки и му дадеш Домашно квасено мляко да опита и след два дни ми звани и ми казва можеш ли дами носиш на ден по един буркан защото малката ( има дащеричка на 3г.) бутала другото мляко и викала искам от онова другото , небих повярвал ако небешеми го казал и Брат ми защото те са Колеги и са от деца заедно , ето заради такива моменти си заслужава това което Правим , дори и Бабите от квартала си взимат Краве мляко от мен давам им го на тях по 1лв и си Квасят ми викат на ден си хапвам по 3-4 лажички да имам и предпочитам дами вкисне защото несам го изяла отколкото да знам че е сваршило и няма повече :idea: Желая Ви Успех на всички тук за два дни Ви напалних форума сас писане но искам да има и малко оптимисти стига сас този Песимизам , а това ,че те крадат докатоси малчим ще е така и нямаме право да се оплакваме тук ще дам Гарците за Пример :

Върнете се в началото 

Мнение Публикувано на: 01 Юни 2010, 18:58 

преди 7-8 Години гледам Дискавари и даваха за стачка на Превозвачите вав Англия стачкуваха ,че им били вдигнали Горивата сас 6 Пенса ( почти 14 ст.) и питаха един човек вйе от стачкуващители сте и човека каза да попита го журналиста как Ви засяга това вие сте превозвач таксиметров шофиор или ? човека каза аз сам Авйо Пилот Журналиста го попита е това вас как Ви засяга и човека каза ми много аз сам тук зада подкрепя стачкуващите защото утре ние ще стачкуваме и те ще доидат дани подкрепят :idea: а ние тука комшията го сакратили тихо даси траем аз нали работя да не вдигам шум после на комшията му гори кащата ние каде е туката сас Бензина да ходя да помагам да гася :lol: един човек продава Краве мляко вав долния Квартал и го питам ти пастиоризираш лиго или го вариш какво го правиш а той ми казва да бе еб..... ги нестига че им го нося от маинатаси а и щето варя попитах го несе ли притеснява че може на някои нещо да му стане дори и елементарно млякото да вкисне одговора му беше сащия ! това сме повечето Българи ; има един то незнам дали е виц един Българим си варвял по улицата и видял един инвалид сас един крак и му казал ей блазяти аз онзи ден дадох 100 лв за обувки а ти сас един крак 50 лв завиждам ти :( дори и млякото което го продава онзи вав долния Квартал е 100 пати по безвредно от това по магазините ,Желая Ви Успех на всички и дано има повече хора като вас

Върнете се в началото 

Мнение Публикувано на: 10 Юни 2010, 18:42 

Искам само да информирам тези които имат по-голям брой животни,че до дни стартира нова европрограма насочена за агроекологията.Днес ме посети представител на фирма Zlatex-от Ст.Загора занимаваща се с търговия на селскостопанска техника,дадох му телефоните на големите ферми-над 40 говеда,500 овце,свинеферма и фермите за патици-мюлари.При контакта с фермерите обяснението беше че се отпускат европари за изграждане на торище и закупуване на техника за извозване на отпадъците,като животновъдния обект трябва да е собствен,помещението да е регистрирано за отглеждане на животни,да има собствена земя за направа на торище.Работят в екип с проектант и изготвящ проект за почистване на фермата.Фермерът ако одобрят проекта ще закупи нова техника(фадрома,ремарке) като заплаща до 25% от стойността,останалите пари са от еврофондове.Малко ми е оскъдна информацията,но който се интересува да се порови из интернет,успех.Прите трябвало да се усвоят до края на годината,иначе се връщат в Европа.

Върнете се в началото 

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Начало форум » Агробизнес » Eвропейски програми